AB Svensk Bilgaranti ny huvudpartner till Nova Racing

Post 48 of 119

Nordens största leverantör av garantitjänster till fordonshandeln, AB Svensk Bilgaranti, ansluter som ny huvudpartner till Nova Racing.

AB Svensk Bilgaranti tillhandahåller fordonsbranschen med lönsamma garantisystem utvecklade för den skandinaviska marknaden. Affärsidén är att utveckla affärskonceptet för att hjälpa både begagnat- och nybilshandeln med att skapa en ökad trygghet för bilköparna med anpassade garantier. Ambitionen är att alltid ligga ett steg före och ha marknadens mest nöjda kunder, likt ett racingteam och dess förare.

– Det är väldigt kul att ha med Svensk Bilgaranti som huvudpartner till teamet. De har en professionell verksamhet som kontinuerligt expanderar och samtidigt har de ett brinnande intresse för motorsport. Vi ser fram emot den här säsongen och att ha starka partners i ryggen gör att vi har bättre förutsättningar att lyckas, säger Axel Hellsten, teamchef Nova Racing.

Svensk Bilgaranti grundades år 1999 och har sedan dess etablerat sig i både Finland och Norge som nu gör dem till Nordens största leverantör av garantitjänster till fordonshandeln. Ledorden är kvalitet, service och kompetens vilket genomsyrar hela verksamheten.

– Det ska bil kul att följa Edvin och Nova Racing under 2018 och vi önskar dem lycka till, säger Robin Hansson, Svensk Bilgaranti.

Följ Nova Racing under säsongen 2018 på sociala medier och i V8 Thunder Cars actionfyllda TV- magasin som släpps fredagen efter varje racehelg på kanalen Bilsport Play. V8 Thunder Cars tävlar under året tillsammans med STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formula STCC, Swedish GT och Ginetta.

Racekalender V8 Thunder Cars 2018
4-5 maj, Ring Knutstorp
16-17 juni, Anderstorp
7-8 juli, Falkenberg
18-19 augusti, Karlskoga
1-2 september, Ahvenisto Finland
21-22 september, Mantorp Park

, , , , , , , ,

Menu