Containerhandel CARU ny partner till Nova Racing

Post 42 of 135

Containerhandel CARU ansluter som ny partner till Nova Racing för säsongen 2019!

Göteborgsbaserade Containerhandel CARU är Sveriges största importör av både begagnade och nya containers. Containerhandel CARU levererar kompletta lösningar där de både hyr ut och säljer containers. De erbjuder även specialbyggda containers utefter kundens önskemål. Modifieringar kan göras på containers i deras verkstad i Göteborg men också redan vid tillverkningen i fabrik. Med flertalet depåer som täcker stora delar av Sverige är möjligheterna goda att förse kunder med containers. I och med deras breda geografiska spridning i landet blir Porsche Carrera Cups racinghelger en perfekt mötesplats för att träffa nya och befintliga kunder.

– Vi är jätteglada över att möta Containerhandel CARU’s engagemang och intresse för att vara med i vår satsning i Porsche Carrera Cup! Att dom även ser våra racehelger som unika möjligheter att kunna nätverka och möta sina kunder blir den ultimata kombinationen. Vi ser fram emot att ge dem den bästa tänkbara upplevelsen, säger Axel Hellsten, teamchef för Nova Racing.

Säsongspremiären av Porsche Carrera Cup 2019 drar igång 3-4 maj på Ring Knutstorp. Följ Nova Racings framfart genom att besöka racinghelgerna live eller bänka dig framför skärmen med Viasat Motor och Viaplay.

, , , , ,

Menu