Nova Racing välkomnar TAG Heuer som huvudpartner 2018

Post 52 of 119

Nova Racing presenterar stolt TAG Heuer, den schweiziska klocktillverkaren som varit avant- garde sedan 1860, som huvudpartner till teamet.

Nova Racing går in i sin sjätte motorsportsäsong och bildar ett nytt och spännande partnerskap med TAG Heuer. Det Göteborgsbaserade teamet fortsätter att tävla i en av de tuffaste banracingserierna, V8 Thunder Cars, under 2018. Tid, precision och dedikerad passion är nycklar för framgång inom motorsport, värderingar som TAG Heuer delar och vilket gör det här partnerskapet en perfekt plattform att exponera deras prestigefyllda klockor och varumärke.

– Det är en stor ära och vi har en spännande tid framför oss med TAG Heuer ombord hos teamet. Våra mål är satta för 2018 och vi skall föra TAG Heuer framåt inom motorsporten hos de nordiska länderna, säger Axel Hellsten, teamchef i Nova Racing.

TAG Heuer har djupa rötter i arvet av motorsport med historiska legender så som Ayrton Senna och Steve McQueen där den sistnämnde gjorde den klassiska Monaco klockan till en framgångssaga. Andra kända klockserier är Carrera, lanserad år 1963 och nämnd efter Carrera Panamerica Road Race (inte efter Porsche Carrera som många personer tror), och självklart Formel 1 serien. Som officiell partner till Red Bull i Formel 1, officiella tidtagare i Formula E och WTCR, är TAG Heuer en ledande partner inom motorsport. Tillsammans med Klockmaster Hansson i Göteborg som återförsäljare blir partnerskapet komplett med en fulländad länk mellan innovatör och tillverkare till kund och service.

– När vi initierade diskussionerna med Nova Racing om ett samarbete var det inte mycket att tänka på. Från dag ett har de visat en ambitiös och professionell approach. Att vi gör det här med en av de bästa återförsäljarna, Klockmaster Hansson, kan det inte slå fel. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Nova Racing och önskar dem all lycka till, säger Jan Häger, TAG Heuer.

Säsongspremiären för Nova Racing och V8 Thunder Cars är några få veckor bort och med ett program tillsammans med STCC, Porsche Carrera Cup och Swedish GT kommer det garanterat bli underhållning för alla racefans.

, , , , , , , , , , , , , , ,

Menu