VIDEO: Knutstorp RETOLD

Post 17 of 151


Säsongsfinalen på Ring Knutstorp i Skåne skulle visa sig bli en ordentlig nagelbitare kring det då ännu oavgjorda bronset i Porsche Carrera Cup Scandinavia 2020. Tre förare gjorde upp om det men bara en skulle gå segrande ur kampen, se hur Nova Racing spelade sina kort i säsongens sista RETOLD film!

Finalhelgen på Ring Knutstorp var uppbyggd kring vem av de unga förartalangerna som skulle ta hem bronset i mästerskapet 2020. En sak var säker, det skulle bli en väldigt tuff kamp för alla inblandade. Ring Knutstorp är känd för att skilja förarna åt med enbart tusendelar. I det underläge som Edvin och Nova Racing stod inför helgen behövde de göra allt i sin makt för att ta alla poäng möjliga! Ställ fram popcornen och tryck på play för att njuta av 23 minuter spänning!

Med formatet “RETOLD” ger vi er som följare och fans möjligheten att återuppleva racedagen och de saker som hinder bakom de, för tillfället, stängda grindarna. Vi längtar efter att ha er på plats igen, hoppet lever om att ni får besöka oss på tävlingarna under 2021!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Menu